Drukringen

Bij alle erectiesystemen die op deze site zijn beschreven, wordt de erectie in stand gehouden door het gebruik van speciale, zogenaamde drukringen. Bij elk systeem worden 4 van deze ringen geleverd:

maat 1 doorsnede (diameter) 10 mm
maat 2 doorsnede 12,5 mm
maat 3 doorsnede 15 mm
maat 4 doorsnede 20 mm

De ringen zijn vervaardigd van een zeer zacht en elastisch kleurloos kunstrubber. Deze ringen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij erectiesystemen. Elke drukring is voorzien van 2 ‘vleugels’, om een betere grip te verkrijgen op de ringen bij het aanbrengen of verwijderen.

De drukringen zijn bedoeld om na het bereiken van een erectie (met een pomp of van nature), te voorkomen dat het bloed wegvloeit uit de penis.

Op het eerste oog lijken de ringen erg klein. Dat is echter schijn. De drukringen hebben precies de juiste doorsnede en elasticiteit om de erectie vast te houden, zonder dat dit pijnlijk is.

Het kiezen van de juiste maat drukring is heel belangrijk om het beste resultaat te bereiken met de erectiesystemen. Indien u een te grote ring kiest, zal de erectie te kort duren. Kiest u een te kleine ring, dan zal dit te snel als onprettig worden ervaren (pijn).

Voor de meeste mannen zal de drukring maat 3 met een doorsnede van 15 mm de juiste keuze zijn. Om te bepalen welke drukring het prettigst is in gebruik, kan het beste van tevoren geoefend worden, te beginnen met maat 3.

BELANGRIJK : De drukringen mogen niet langer dan 30 minuten gebruikt worden.

 

Toepassing van de drukringen

Nadat de juiste maat drukring door uitproberen is vastgesteld, brengt u deze aan op de pomp of de geleidering van het Ready Erection System. Zodra een erectie is verkregen, wordt de ring aan de basis van de penis geplaatst. Normale gemeenschap is nu mogelijk.

De drukringen zijn uitermate soepel en elastisch. Door de ring vooraf te verwarmen (in warm water leggen) wordt het aanbrengen nog eenvoudiger. Ook het bijgeleverde glijmiddel helpt bij het snel plaatsen van de ring om de penis.

De ring mag niet langer dan 30 minuten om de penis geplaatst blijven. Voorkom dat u in slaap valt met de ring nog om de penis.

Na het seksspel moet de ring zo snel mogelijk verwijderd worden. Als de man een orgasme heeft gehad, zal meestal pas bij het afnemen van de drukring, het zaad zichtbaar uit de penis vloeien. Dit is normaal en is niet schadelijk.

De drukring is het meest kwetsbare onderdeel van de erectiesystemen. Op termijn zal de ring kunnen scheuren. Elke maat ring is echter altijd na te bestellen.

Bijwerkingen bij het gebruik van drukringen