Active Erection System (AES) Gebruiksaanwijzing

Terug naar de productpagina

Het ACTIVE ERECTION SYSTEM is eenvoudig in gebruik.

Het verdient niettemin aanbeveling om eerst een keer in alle rust, het systeem uit te proberen als u alleen bent. Wanneer later u en uw partner vertrouwd zijn geraakt met het AES, is de kans groot dat u samen weer normaal gemeenschap kunt hebben, ongeacht de oorzaak van uw erectieklachten.

Hoe werkt het AES systeem?

Bij een natuurlijke erectie zorgt een complex samenspel van erotische prikkels en chemische stofjes in het lichaam ervoor, dat de sponsachtige delen in de penis (de zogenaamde zwellichamen) zich met bloed vullen, waardoor deze opzwelt en stijf wordt en blijft, lang genoeg om gemeenschap te kunnen hebben en tot een orgasme te kunnen komen (klaarkomen). Een groot aantal factoren kan helaas dit samenspel verstoren, waardoor de erectie te kort duurt of zelfs geheel achterwege blijft.

In die situaties kunnen de zwellichamen langs kunstmatige weg als het ware geforceerd worden om bloed op te nemen, waardoor toch een erectie ontstaat, ongeacht de oorzaak van de stoornis. Daartoe wordt een koker rondom de penis geplaatst, waaruit met een elektrisch pompje dan wel een handpompje, zoveel mogelijk lucht wordt gezogen. De sponsjes in de penis zetten daardoor uit en zuigen zich vol met bloed. De penis zwelt op en wordt bij even stijf als bij een natuurlijke erectie. Om te zorgen dat het bloed niet terugvloeit en de penis te snel weer verslapt, wordt een behoorlijk strakke, elastische ring aan de basis van de penis geplaatst. Op deze wijze blijft de penis ongeveer 30 minuten stijf genoeg om normaal gemeenschap te hebben. Langer mag de ring de penis ook niet afknellen, aangezien ook de normale bloedvoorziening van de penis beperkt wordt door de ring.

Voorbereidingen voor gebruik

Voor het allerbeste resultaat, verdient het aanbeveling om rond de basis van de penis wat schaamhaar weg te scheren en deze plek vervolgens in te smeren met wat van het bijgeleverde glijmiddel. Op deze wijze wordt voorkomen dat bij het pompen, lucht kan ontsnappen. Als toch teveel lucht weglekt, duurt het langer voordat de erectie wordt bereikt of wordt de penis onvoldoende stijf. Het scheren van schaamhaar en het aanbrengen van glijmiddel is dus een belangrijke handeling.

Het ACTIVE ERECTION SYSTEM wordt geleverd met een heldere handleiding in de Nederlandse taal. Lees deze handleiding vooraf nauwkeurig door, zodat het u volledig duidelijk is hoe het apparaat gebruiksklaar gemaakt kan worden. Het samenvoegen van de onderdelen is zeer eenvoudig en zal geen problemen opleveren. Vergeet vooral niet de drukring aan het open einde te plaatsen. Het kunt het systeem ruim van tevoren klaarleggen voor gebruik.

Aan de slag met het ACTIVE ERECTION SYSTEM

Het opwekken van een erectie met een pomp is niet bepaald een prettig moment in het seksspel. Dat moet duidelijk zijn. Hoe u daarmee omgaat zal van persoon topt persoon verschillen. U kunt ‘t samen doen met uw partner en samen kijken hoe de penis langzaam groot en stijf wordt in de doorzichtige koker. U kunt uzelf ook even afzonderden in het toilet of badkamer.

Zodra de penis stijf genoeg is, wordt de drukring van de koker afgeschoven, zover mogelijk tot aan de basis van de penis en kan de pomp verwijderd worden. De ring – nauwelijks zichtbaar – zorgt ervoor dat de kunstmatige erectie geruime tijd behouden blijft. De ring mag ten hoogste een half uur op z’n plaats blijven. Voorkom dat u met de ring nog om de penis, in slaap valt!

Goed onderhoud garandeert jarenlang plezier.

Na gebruik kunt u alle onderdelen, behalve het elektrisch pompje, met wat lauw water en een mild reinigingsmiddel schoonmaken. Beter nog is het gebruik van desinfecterende zeep, bijvoorbeeld Unicura. Daarna zorgvuldig drogen en opbergen in de bijgeleverde luxe lederen tas. Verwijder de batterijen, wanneer u voorziet dat het systeem voor langere tijd niet gebruikt zal worden.

Indien u deze simpele richtlijnen volgt, kunt u jarenlang plezier hebben van het ACTIVE ERECTION SYSTEM . Alle onderdelen zijn uitermate degelijk van samenstelling en zullen bij normaal gebruik zelden defect raken. De drukringen echter, zijn door het regelmatig oprekken meer kwetsbaar en zullen wellicht na enige tijd vervangen moeten worden.

Garantie

Op alle onderdelen van het ACTIVE ERECTION SYSTEM , met uitzondering van de drukringen, geldt een garantietermijn van twee jaren na datum van aankoop. Deze garantie vervalt wanneer het systeem is gebruikt op een wijze die niet overeenstemt met de aanwijzingen in de handleiding.

Na afloop van de garantietermijn of wanneer door onjuist gebruik, onderdelen defect zijn geraakt, kunnen deze te allen tijde nabesteld worden.

Terug naar de productpagina